top of page
408334128_256632744094081_6525579077408233737_n (1).jpg
La 8.7.2023 - Himanka (4).png

Festari-info

Aikataulu:

 Klo 0:00 Dingo

Klo 22:00 Menneisyyden Vangit

Klo 20:00 Sekslaatio

Klo 19:00 HesaÄijä

Klo 18:00 Faceless Time

Klo 17:00 Ansun Pojat

Klo 16:00 Duo Atomi & Sussu

Portit aukeaa klo 15:00 

Lipun ostaminen ja rannekkeen vaihto

Pääsyliput Satamarockiin on mahdollista ostaa ennakkoon Tiketti.fi:stä, K-Market Himangasta tai R-Kioskeista kautta maan. Lippuja myydään myös portilla, mutta suosittelemme ennakkolipun ostamista, koska lippuja löytyy vain rajattu määrä!

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen portilla, tai Raumankarin Markkinoilta tapahtumpäivänä löytyvällä rannekkeenvaihtopisteellä.

Ikäraja

Satamarockin ikäraja on 18-vuotta. Jokaisen kävijän tulee varautua tarvittaessa esittämään ajokortti tai muu henkilötodistus.

Sijainti

Tapahtumapaikan osoite on Pohjoinen Satamatie 532, 68100 Himanka. Lataa reittiohjeet klikkaamalla tästä...

Saapuminen ja pysäköinti

Tapahtuma-alueella pysäköintitilaa on rajatusti. Suosittelemme hyödyntämään kimppakyytejä ja Himangan keskustasta kulkevia ilmaisia kyydityksiä.

Pohjoisen Satamatien varteen pysäköinti tapahtumapäivänä on ehdottomasti kielletty, jotta bussikyyditykset mahtuvat kulkemaan sutjakkaasti!

Ilmainen festaribussi

Suosittelemme kaikkia festivaalikävijöitä hyödyntämään järjestettyjä maksuttomia kyydityksiä Himangan keskustan ja Sataman välillä. Voit hypätä kyytiin koska vain ja matka-aika on noin 10 minuuttia.

Pysäkki Himangan keskustassa löytyy K-Market Himangan edustalta, Uunilan Rantatien varresta. 

Alkoholijuomien tuominen linja-autokyydityksiin on kielletty, ja laukut voidaan tarkastaa ennen kyyditykseen astumista.

Muut kyyditykset

Tapahtumaan on järjestetty maksullisia kyydityksiä Kalajoelta, Kokkolasta ja Kannuksesta. Lue lisää klikkaamalla tästä...

Esteettömyys

Estettömyys on pyritty huomioimaan tapahtumassa parhaalla mahdollisella tavalla olosuhteisiin nähden. Tapahtuma-alueen porttien läheisyyteen on varattu invaparkkipaikkoja, sekä tapahtuma-alueelta löytyy inva-WC, sekä pyörätuolikoroke. Huomioithan kuitenkin, että tapahtuma-alueen maasto on osittain epätasainen, ja mahdollisesti vaikeakulkuinen esimerkiksi pyörätuolilla.

WC:t

Tapahtuma-alueen porttien läheisyydestä löytyy bajamajoja, sekä pisuaareja ja inva-WC.

Ensiapu

Tapahtuma-alueelta löytyy ensiapupiste, jossa SPR:n auto ja koulutetut henkilöt palvelevat tapahtuman kävijöitä. Ensiapupiste on keskeisellä paikalla, mutta hätätapauksissa voit ottaa yhteyttä myös lähimpään järjestyksenvalvojaan, joka ohjaa sinut nopeasti pisteelle tai kutsuu ensiaputaitoisen henkilön radiopuhelimitse paikalle.

Ruoka ja juoma

Tapahtuma-alueelta löytyy useita anniskelupisteitä, ja ruokapisteitä, joissa tarjolla festarihenkeen sopivaa ruokaa. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Tölkkipantti

Satamarockissa on käytössä tölkkipantti, joten palauttaessasi tölkin anniskelun kylteissä määritellyin ohjein, saat alennuksen seuraavasta juomastasi. Lisäksi yhdellä merkityllä anniskelupisteellä voit palauttaa tölkkejä ja saada hyvityksen käteisenä.

Tupakointi

Tupakointi tapahtuma-alueella on sallittu merkityillä tupakointialueilla. Yleisössä tupakoiminen on kielletty yleisen viihtyvyyden sekä turvallisuuden vuoksi.

Maksuvälineet

Maksuvälineenä tapahtumassa käy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Käteistä voi käyttää vain erikseen merkityillä pisteillä.

Vesipiste

Pidetään huoli nesteytyksestä! Yhden tyhjän muovisen max. 0,5 l vesipullon tuominen alueelle on sallittu. Vesipullon saa täytettyä kätevästi alueelta löytyvästä vesipisteestä.

Valokuvaus

Festareilla ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman omat valo- ja videokuvaajat. Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, somessa ja nettisivuilla. Myös media kuvaa tapahtumassa. Saapumalla tapahtumaan annat luvan kuvata!

Turvallisuus

Satamarockin turvallisuutta on suunniteltu ammattilaisten toimesta usealta eri näkökannalta. Siitä huolimatta vain me yhdessä teemme tapahtumasta turvallisen, ja jokaisella kävijällä on vastuu siitä, ettei omilla teoillaan tai käytöksellään aiheuta vaaratilanteita Satamarockissa.

Järjestyksenvalvojilla on täysi oikeus poistaa asiattomasti käyttäytyvä henkilö alueelta. Asiattomaksi käyttäytymiseksi voidaan laskea tapahtuman yleisten ohjeiden noudattamatta jättäminen, sopimattomien esineiden (teräaseet, ampuma-aseet ja niihin verrattavat) tuominen alueelle, tai rasistinen / väkivaltainen / muuten epäkunnioittava käytös toisia festarikävijöitä kohtaan.

Majoitus

Himangalta löytyy majoituspaikkoja vain rajallisesti, mutta noin puolen tunnin automatkan päässä Kalajoen Hiekkasärkät tarjoaa monipuolisesti huoneistoja, vuokramökkejä ja hotelleja. Lue lisää klikkaamalla tästä...

Satamarock logo valkoinen
  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

Tapahtuman tuottaa Mika Hakkarainen, Jere Rönkkö, Lasse Joensuu & Leevi Joensuu.

Lisätietoja:

(+358) 44 982 3769

jere.ronkko@jamiworks.com

 

 Huom!  Esiintyjäkattauksemme on valmis,

emmekä kiinnitä kesälle 2024 enempää artisteja/yhtyeitä!

© Ja-Mi Group Finland Oy 2023, kaikki oikeudet pidätetään

bottom of page